Visualisatie

Een locatie huren is een dure aangelegenheid en daarbij kan het ook nog eens zijn dat de beoogde locatie niet om de hoek is. Om dan toch een goed beeld te krijgen van hoe het evenement eruit komt te zien kunnen wij de locatie voor u visualiseren in een 3D omgeving. Dit geeft u ook de mogelijkheid om licht, video, laser etc. alvast te programmeren. De juiste camera posities te bepalen of een goed beeld te krijgen van hoe de locatie (kan) word(en) ingedeeld. Op deze manier word u w concept concreet!

Programmeren

Met meer dan 10 jaar ervaring in het programmeren van licht en videosystemen weten we hoe belangrijk het is om de show op de juiste manier voor te bereiden. Het voorprogrammeren van een show scheelt veel kostbare tijd op locatie en draagt bij aan een betere en hogere kwaliteit van de show.
Voor zowel het programmeren van lichtsystemen als van videosystemen kunt u bij ons terecht in de studio. In dit traject krijgt u gelijk al een goed idee hoe de show eruit gaat zien.

Technische Oplossingen

Elk evenement begint met de juiste voorbereiding die zorgt voor een solide basis. We hebben al 15 jaar ervaring in het bedenken en uitwerken van technische oplossingen. Met behulp van 2D/3D CAD programma’s werken wij de idee├źn uit en leveren wij (werk)tekeningen aan voor de diverse leveranciers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als het aankomt op speciale technische oplossingen. U heeft een idee, wij maken het werkelijkheid!